Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2011

Η ιδέα του sport-kick!


Το sport-kick άνοιξε τις πύλες του πριν μερικούς μήνες με την ιδέα να βασίζεται σε ένα (σχεδόν) ενημερωτικό blog με διάφορες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Το αντικείμενο του ιστότοπου, όπως γίνεται αντιληπτό και από τον τίτλο, έχει να κάνει με αυτό που αγαπάει ο περισσότερος κόσμος, τον αθλητισμό.
 Περίπου μετά από 3 μήνες λειτουργίας τα μέλη καταλάβαμε πως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φανταζόμασταν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την παύση της λειτουργίας του ιστότοπου, ενός ιστότοπου που έδωσε σάρκα και οστά στο  όνειρο μας. Το όνειρο του να δημοσιογραφεί κάποιος μέσα από το δικό του μέσο. 

Έτσι μετά από το «λουκέτο» του περασμένου Οκτώβρη, η ομάδα ξαναενώθηκε, μόνο που η ιδέα είναι αρκετά διαφορετική. Πλέον το blog θα ανακατευτεί περισσότερο με το στοίχημα και τα προγνωστικά από διάφορα αθλήματα. Μακριά από τον κλασικό τρόπο που τα sites και οι εφημερίδες δίνουν τα προγνωστικά, εδώ θα βρείτε κάτι διαφορετικό. Τι είναι αυτό; Τίποτα τρομερό απλά το στοίχημα μέσα και από άλλα αθλήματα. Όπως γνωρίζουμε όλοι βασιλιάς των αθλημάτων είναι το ποδόσφαιρο, ωστόσο εμείς θα ασχοληθούμε εξίσου σοβαρά και με το μπάσκετ και με το τένις και με οποιοδήποτε άλλο άθλημα που θεωρούμε πως προσφέρει ευκαιρίες για πετύχουμε το σκοπό μας. Που δεν είναι άλλος από το να πάμε ταμείο! 

Τέλος ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα υπάρχουν αφιερώματα, κάποιες περίεργες ειδήσεις και φυσικά livestreams από διάφορους αγώνες. Αξίζει να σημειώσουμε πως τα livestream δεν παρέχονται από εμάς, απλά εμείς αναδημοσιεύουμαι ότι κυκλοφορεί ήδη ελεύθερα στο διαδίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου